ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
AfrikaRejser

Forældre med til Tunesien

Tunesien i glimt. Smukke døre, mosaikker og markeder. Den smukke hvide by med de blå døre Sidi Bou Saïd bød på fyrtårn og smukke udsigter. Karthago på tusind års historie om drabelige slag. Bardo på nationalmuseum med mosaikker.

Medinaen i Tunis på snævre veje og skønt kaos. Dar Ya på tagterasse, hvor vi nød dagenes sidste Varme, solnedgangene og dermed også et surround sound af larm når der blev kaldt til bøn fra medinaens 25 moskeer på een gang 1845 når solen gik med. Der var dog ikke behov for at tage tørklæde på. Vi mødte meget hjælpsomhed og nød oplevelserne og at rejse sammen.

Vores lille traditionelle hotel Dar Ya kan anbefales i Medinaen og findes på Booking.com – ejeren Khaled svarer selv på spørgsmål og kørte os til Karthago mm og viste foto på kontoret af sin farfar, der havde været guvernør i Sous og sin danske tante… han har dansk blod i årene, hun har nemlig givet han blod engang